Căutați materiale de construcții de calitate?

Max Romtrade oferă o gamă largă de materiale de construcție cheie pentru fiecare pas al procesului de construcție.
Cumpărați agregate și ciment de înaltă calitate. Vă oferim consiliere de specialitate cu privire la materialele noastre de construcție durabile.

Ciment și lianți

Cimentul gri este cel mai frecvent utilizat pentru producerea mortarului și betonului și este unul dintre cei mai importanți lianți pentru materialele de construcție la nivel mondial.

Mortar și tencuieli pentru zidărie

Există diferite tipuri de mortar folosite în construcții, mortarul este un amestec de ciment (sau var), nisip și apă folosit pentru a lipi zidăria.

Chit

Este în principal un material compozit utilizat pentru chituirea, repararea fisurilor din beton, umplerea golurilor și etanșarea rosturilor dintre plăci, hidroizolații, stabilizarea solului.

Var Încorporarea varului în mortare și tencuieli aduce beneficii proprietăților proaspete și întărite ale materialelor și construcției asociate.și ciment alb

Incorporating lime into mortars and renders benefits the fresh and hardened properties of the materials and associated construction.

Tencuieli

Tencuiala este un strat de protecție care se aplică pe zidărie pentru a o proteja de agenți externi și deteriorări. Constă dintr-un amestec între un mortar și un liant (întăritor) care permite aderența tencuielii de perete.

Adezivi

Adezivii oferă o lipire superioară pentru toate nevoile dvs. de construcție. Legături care durează atâta timp cât materialul pe care îl unesc.

Desigur. Suntem mai mult decât bucuroși să vă vizităm proprietatea la un moment convenabil pentru dvs. și să cotăm pentru lucrările necesare.

Ofertele sunt valabile de obicei șase luni. Dacă aveți nevoie de o garanție de preț mai lungă, vă rugăm să ne contactați.

Da. Firma noastra detine toate certificarile necesare functionarii.

Ne puteți trimite cererile dvs

CONTACTAŢI-NE


Așteptăm feedback-ul dvs. Ne puteți contacta oricând prin e-mail sau telefon. Un specialist al companiei noastre va sta la dispozitie!

E-mail +40 0755.269.723