Calitate superioară

MATERIALE DE CONSTRUCŢII


Dacă aveți nevoie de diverse materiale de construcție, noi suntem soluția!

Produse

Cine suntem?


Suntem o companie nou înfiinţată, care vinde materiale de constructii. Avem un portofoliu important de clienti datorita seriozitatii si profesionalismului.

Aflați mai multe despre beneficiile noastre:

  • Echipa de incredere;
  • Consultanta tehnica de specialitate;
  • Asigurarea tuturor certificatelor de certificare si calitate;

Despre noi

Puteți găsi gama de materiale de construcție precum: ciment și lianți, var, gips, ciment, mortare pentru zidărie și tencuieli, tencuieli decorative.

Materialele de calitate înseamnă construcții mai bune, case de durată mare iar toate acestea contribuie la sustenabilitatea comunității.

SOLUȚII INTEGRATE PENTRU PIAȚA MATERIALELOR DE CONSTRUCTII

Obțineți o cotație de preț

Preturi imbatabile

Cu o calitate excelentă, preț favorabil și reputație bună, suntem alegerea dvs. Alege materialele noastre de constructie si profita de preturi imbatabile!

Produse de înaltă calitate

Diverse materiale de construcție care sunt mai stabile și mai rezistente la timp și vreme în general, oferind locuitorilor un sentiment mai mare de siguranță.

Sustenabilitate în construcții

Materiale de construcție ecologice și durabile pentru construcții mai rezistente. Materiale noi. Modele noi. Tehnologie nouă. Metode noi. Calitate constantă.

Ce spun clienții?


De la podea la acoperiș și tot ce este între ele, Max RomTrade are materialele de construcție de care aveți nevoie! Angajații noștri sunt profesioniști din industrie și vă vor ajuta cu proiectele dumneavoastră.

Cumpără de unde cumpără constructorii!


"Am avut plăcerea de a lucra cu Max Romtrade la diverse proiecte și am fost foarte mulțumit. Au fost întotdeauna de ajutor și adaptabil la programele și proiectele noastre."

"Multă disponibilitate și competență. Centru de excelență pentru calitatea produsului. Vă mulțumim în special pentru primire și ospitalitate."

Testimoniale

Ne puteți trimite cererile dvs

CONTACTAŢI-NE


Așteptăm feedback-ul dvs. Ne puteți contacta oricând prin e-mail sau telefon. Un specialist al companiei noastre va sta la dispozitie!

E-mail +40 0755.269.723