Max RomTrade


Suntem una dintre cele cele mai noi și cele mai dinamice companii din domeniul materialelor de construcții!

Max Romtrade iti pune la dispozitie o gama variata de produse: ciment gri si lianti, var hidratat, ipsos, ciment alb, mortare pentru zidarie si tencuieli, tencuieli, tencuieli decorative si multe altele, la un pret avantajos, ce ofera garantie pentru constructia ta! Tencuiala decorativa este un strat final care se aplica pe exteriorul cladirii. Acest tip de tencuiala poate avea diferite texturi, de la fine la aspre. Tehnologia avansată ne oferă multe alte tipuri de tencuieli decorative, care includ tencuiala decorativă umedă sau tencuiala decorativă uscată. Sapele sunt de obicei așezate pe suprafața unei clădiri pentru a o impermeabiliza. Chiturile sunt destinate nivelarii peretilor sau diferitelor suprafete, dar si pentru umplerea unor gauri. Profita de preturi imbatabile!

Produse

Obțineți o cotație de pret acum


Acum puteți să ne trimiteţi o cerere online, rapid și sigur, oricând doriţi! Comunicarea nu a fost niciodată mai ușoară: trebuie doar să completați formularul cu datele dvs. de contact și un consultant vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.

Cotaţie de pret

Ne puteți trimite cererile dvs

CONTACTAŢI-NE


Așteptăm feedback-ul dvs. Ne puteți contacta oricând prin e-mail sau telefon. Un specialist al companiei noastre va sta la dispozitie!

E-mail +40 0755.269.723